About

ChurchInMyArea.com didedikake kanggo ngirim Audio lan Video Spiritual Inspirational, isi sing dadi bagéan saka kulawarga / jaringan gereja global (Gereja Internasional Kristus) sing nerusake manut misi Yesus kanggo nggawe murid ing saben kutha. Kita kanca sing ndhukung lan saling ngajak, miwiti pasamuwan anyar, lan ngetutake Yesus bebarengan. Mangga diparengake mangerteni yen ana cara sing bisa mbantu.

Yen sampeyan pengin nambah Link, Saluran YouTube utawa liyane, lebokna ing formulir ing ngisor iki.