за

ChurchInMyArea.com е посветен на објавување инспиративни духовни аудио и видеа, содржина која е дел од глобална фамилија / мрежа на цркви (Меѓународна црква Христова) кои се трудат да ја послушаат Исусовата мисија да прават ученици во секој од нивните градови. Ние сме пријатели кои меѓусебно се поддржуваат и охрабруваат, започнуваат нови цркви и заедно го следат Исус. Ве молиме известете ни дали може да помогнеме.

Ако сакате да ја додадете вашата Линк, Канал на YouTube или нешто друго, ве молиме внесете го во форма подолу.