për

ChurchInMyArea.com është i përkushtuar për të postuar Audio Spiritual dhe Video frymëzues, përmbajtje që është pjesë e një familjeje globale / rrjeti të kishave (Kisha Ndërkombëtare e Krishtit) që përpiqen t'i binden misionit të Jezuit për të bërë dishepuj në secilën prej qyteteve të tyre. Ne jemi miq që mbështesin dhe inkurajojnë njëri-tjetrin, fillojnë kisha të reja dhe ndjekin së bashku Jezusin. Ju lutem na tregoni nëse ka ndonjë mënyrë që ne mund të ndihmojmë.

Nëse dëshironi të shtoni Lidhjen tuaj, Kanalin e YouTube ose ndonjë gjë tjetër, lutemi shkruani atë në formën e mëposhtme.