kira-kira

ChurchInMyArea.com ieu dedicated ka ngeposkeun Audio inspirational Spiritual jeung Pidio, eusi éta mangrupakeun bagéan tina hiji kulawarga / jaringan global gereja (Garéja internasional Kristus) Nu narékahan pikeun taat misi Yesus sangkan murid di unggal kota maranéhanana. Kami babaturan anu ngarojong jeung ajak saling, mimitian gereja anyar, sarta turutan Yesus babarengan. Mangga hayu urang terang lamun aya cara naon baé bisa mantuan.

Lamun hoyong tambahkeun Patalina anjeun, YouTube Channel atawa lain nanaon, mangga asupkeun eta dina formulir di handap.